Tietoa klubistamme

Tapiolan Rotaryklubi ry on perustettu 12.12.1985 ja sen on rekisteröity yhdistykseksi (ry) vuonna 2013.

Klubi kuuluu maaimanlaajuisen piirijaon mukaan piiriin 1420. Alueena rotarypiiri käsittää lähinnä Uudenmaan maakunnan sekä Viron.

Kokouspaikkana Hotelli Tapiola Gaeden on muodostunut klubin peritnteikkääksi paikaksi. Klubin identiteettiin kuuluu vahvasti tapiolalaisuus huolimatta siitä, että jäseniä klubissa on myäs muualta Espoosta ja ympäristökunnista.

Tällä hetkellä jäsenmäärä on yhteensä 65, joista kolme on ansioituneita kunniajäseniä. Naisia on yhdeksän ja miehiä 56.

Klubitoiminnan ydinasioita on kansainvälinen Nuorisovaihto sekä osallistuminen useisiin projekteihin. Näistä ehkä merkittävin on polion poistaminen maailmasta "Polio Plus"-kampanjan kautta.

Lisätietoa rotarytoiminnasta saat tästä.

Klubi kokoontuu viikottain perjantaina klo 12:00 lounaskokoukseen Hotelli Tapiola Gardeniin.