Rotarytoiminta

Rotary international, maailman vanhin ja arvovaltaisin palvelujärjestö, muodostuu noin 33.000 klubista yli 200 maassa. Rotareita on noin 1.2 miljoonaa. Sen jäsenet muodostavat maailmanlaajuisen verkoston arvostetussa asemassa olevista liike-elämän johtohenkilöistä ja ammatinharjoittajista, jotka käyttävät aikaansa ja taitojaan palvellakseen paikkakuntiaan ja maailmaa.

Rotarit toimivat järjestön tunnuslauseen ”Palvelu itsekkyyden edelle” hengessä, mikä merkitsee pyrkimistä hyviin asioihin ja vaikuttamista yhteiskunnan myönteiseen kehittämiseen. Katso video.

Tapiolan Rotaryklubi hyväksyttiin Rotary Internationalin jäseneksi 12.12.1985. Tapiolan Rotaryklubissa on 62 jäsentä.

Klubi kokoontuu perjantaisin klo 12.00. Kokouspaikka on Hotelli Tapiola Garden osoitteessa Tapiontori 2, 02100 Espoo.